نتانیاهو ایران را تهدید کرد ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم! پایگاه نظامی آمریکا در کویت هدف قرار گرفت نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران

پیام تبریک کیم به آیت الله رئیسی: آرزوی رفاه و توسعه بیشتر ایران را داریم

پیام تبریک کیم به  آیت الله رئیسی: آرزوی رفاه و توسعه بیشتر ایران را داریم رهبر کره شمالی با ارسال پیام تبریک پیروزی انقلاب اسلامی به رئیس‌جمهور ایران، خواستار توسعه روابط دو کشور شد و آرزوی رفاه و توسعه بیشتر برای ایران کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 12
کد خبر: ۱۲۱۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه پیونگ‌یانگ امروز (شنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی به مناسبت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران برای آیت‌الله «سیدابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران پیام تبریک ارسال کرده است.

خبرگزاری یونهاپ کره شمالی در این خصوص گزارش کرد، طبق گفته وزارت خارجه کره شمالی، کیم در پیام تبریک روز گذشته (جمعه) خود به رئیسی، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که «همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف بیش از پیش گسترش و توسعه یابد.»

کیم همچنین با بیان اینکه دوستی بین دو کشور «در جاده مبارزه مشترک علیه امپریالیسم شکل گرفته است» گفت که برای ایران در دستیابی به «رفاه و توسعه کشور» آرزوی موفقیت دارد.

وزارت خارجه کره شمالی همچنین در بیانیه‌ای جداگانه بر روابط ویژه پیونگ‌یانگ با تهران تأکید کرد و گفت که دو ملت از دیرباز «روابط دوستی و همکاری در مبارزه مشترک برای استقلال در برابر امپریالیسم» را ایجاد کرده‌اند.

طبق گزارش خبرگزاری یونهاپ، ایران و کره شمالی در آوریل ۱۹۷۳ روابط دیپلماتیک برقرار کردند. چندین دهه است که کشور‌های غربی دو کشور ایران و کره شمالی را به تجارت قطعات و فناوری موشکی و هسته‌ای متهم کرده‌اند و در همین راستا تلاش‌های زیادی را برای اعمال فشار به امید منزوی کردن این دو کشور به کار گرفته‌اند.

روز گذشته (چهارشنبه ۲۲ بهمن) در حالی که مردم ایران سالرزو پیروزی انقلاب سال ۵۷ را جشن گرفتند، مقامات و روسای دولت کشور‌های مختلف از جمله ارمنستان، تاجیکستان، جمهوری آذربایجان و کشور‌های عربی منطقه نیز فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به مقامات و مردم ایران تبریک گفتند. رسانه‌های عربی و انگلیسی‌زبان جهان نیز به پوشش گسترده مراسم فجر ۴۳ پرداختند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار