گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود

پیام تبریک کیم به آیت الله رئیسی: آرزوی رفاه و توسعه بیشتر ایران را داریم

پیام تبریک کیم به  آیت الله رئیسی: آرزوی رفاه و توسعه بیشتر ایران را داریم رهبر کره شمالی با ارسال پیام تبریک پیروزی انقلاب اسلامی به رئیس‌جمهور ایران، خواستار توسعه روابط دو کشور شد و آرزوی رفاه و توسعه بیشتر برای ایران کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 12
کد خبر: ۱۲۱۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه پیونگ‌یانگ امروز (شنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی به مناسبت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران برای آیت‌الله «سیدابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور ایران پیام تبریک ارسال کرده است.

خبرگزاری یونهاپ کره شمالی در این خصوص گزارش کرد، طبق گفته وزارت خارجه کره شمالی، کیم در پیام تبریک روز گذشته (جمعه) خود به رئیسی، سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران را تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که «همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف بیش از پیش گسترش و توسعه یابد.»

کیم همچنین با بیان اینکه دوستی بین دو کشور «در جاده مبارزه مشترک علیه امپریالیسم شکل گرفته است» گفت که برای ایران در دستیابی به «رفاه و توسعه کشور» آرزوی موفقیت دارد.

وزارت خارجه کره شمالی همچنین در بیانیه‌ای جداگانه بر روابط ویژه پیونگ‌یانگ با تهران تأکید کرد و گفت که دو ملت از دیرباز «روابط دوستی و همکاری در مبارزه مشترک برای استقلال در برابر امپریالیسم» را ایجاد کرده‌اند.

طبق گزارش خبرگزاری یونهاپ، ایران و کره شمالی در آوریل ۱۹۷۳ روابط دیپلماتیک برقرار کردند. چندین دهه است که کشور‌های غربی دو کشور ایران و کره شمالی را به تجارت قطعات و فناوری موشکی و هسته‌ای متهم کرده‌اند و در همین راستا تلاش‌های زیادی را برای اعمال فشار به امید منزوی کردن این دو کشور به کار گرفته‌اند.

روز گذشته (چهارشنبه ۲۲ بهمن) در حالی که مردم ایران سالرزو پیروزی انقلاب سال ۵۷ را جشن گرفتند، مقامات و روسای دولت کشور‌های مختلف از جمله ارمنستان، تاجیکستان، جمهوری آذربایجان و کشور‌های عربی منطقه نیز فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به مقامات و مردم ایران تبریک گفتند. رسانه‌های عربی و انگلیسی‌زبان جهان نیز به پوشش گسترده مراسم فجر ۴۳ پرداختند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار